NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Vad är viktigt att veta om svenska domäner

Svenska domäner, även kallat toppdomäner (TDL), lägger grunden för många webbplatsers identitet. Att ha en Svenska Domän kan ha betydelse för besökare och sökmotorer att webbplatsen är svensk. Detta i sin tur kan attrahera oen lokal målgrupp och stärka förtroendet för webbplatsen för svenska kunder.

Det är principen “först till kvarn” som gäller för tilldelning av .se domännamn. Den som först ansöker om en ledig domän får den utan förprövning. Om du anser att någon annan har registrerat ett .se- domännamn som du själv har rätt till går det att överklaga tilldelningen av domännamnet i efterhand.

 

Vad är skillnaden på .se och .org.se

Vad är .se och .org.se? .se och .org.se är svenska toppdomäner som ger en stark identifiering med Sverige. .se används vanligtvis av företag, organisationer och privatpersoner för att skapa webbplatser med svenska innehåll. Å andra sidan används .org.se främst av organisationer och ideella projekt.

För företag och organisationer är .se en kraftfull marknadsföringsverktyg eftersom det visar din dedikation till den svenska marknaden. Det ger också en nivå av trovärdighet, särskilt när det gäller att nå svenska kunder. Dessutom är .se en populär domän för sökmotoroptimering (SEO) eftersom den ofta rankar högt i svenska sökresultat.

.org.se ger organisationer möjligheten att kommunicera sin uppriktiga engagemang för samhällsfrågor och bidra till att bygga förtroende hos besökare och donatorer. Precis som med .se är .org.se en kraftfull identifierare med Sverige, vilket gör det möjligt för organisationer att nå en lokal publik och stärka sitt intryck i den digitala världen.

 

Fördelar med svenska domäner

När man pratar om förtroende i svensk domäner har den lokala identifieringen en stor betydelse. För besökare skapar detta en känsla lokal närvaro och att företaget är engagerad på den svenska marknaden. Det signalerar även medvetenhet om lokala behov och förväntningar.

Googles sökmotorer kollar på webbplatsens geografiska plats när de presenterar en sida i sökresultaten. Är du ute efter att ranka i Sverige med din webbplats är det av stor vikt att överväga att skaffa en svensk domän då det kommer att öka din synlighet i svenska sökresultat. Det är viktigt att notera att Google och deras sökmotorer inte bara kollar på domänen utan många andra faktorer när sökmotorerna granskar din sida. Domänen har en stor betydelse men är inte allt.

För att sammanfatta är en gemensam nämnare är att få din webbplats i en lokal positionering och med lokala företag för att kunna nisch vad du säljer. Även förtroendet för webbplatsen ökar med denna aspekt i beaktning.