NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Vägledning: Hur man använder de olika Kepler-verktygen och vad de gör.

Kepler Hosting är mycket kraftfullt och vi fortsätter att utveckla nya verktyg som gör livet enklare för dig. För att hjälpa dig att hantera en WordPress- eller WooCommerce-webbplats i Kepler Hosting har du flikarna “Cache” och “Tools” med funktioner, redo att hjälpa dig.

Kepler-verktyg

Övervakning

Keplers övervakningsverktyg är byggt för att övervaka de viktiga delarna på dina webbplatser. Detta är en valfri funktion som är aktiverad per standard, men som kan inaktiveras om/när du vill. Övervakningsverktyget kontrollerar automatiskt drifttid, DNS-hälsa och ett stort antal andra parametrar, så att vi kan säkerställa att din webbplats har en perfekt drifttid. Allt du behöver göra är att klicka på “Aktivera”, eller “Inaktivera” om du vill stänga av det.

 

Lösenordsskydd

Lösenordsskydd används om du vill låsa din webbplats under utveckling eller göra den till en privat webbplats. Med det inbyggda HTTP Auth-verktyget kan du enkelt ställa in ett användarnamn och lösenord genom att klicka på “Aktivera” och enkelt inaktivera när det inte behövs längre.

PHP-version

PHP-versionen är ett automatiserat verktyg för dig att sömlöst uppgradera eller nedgradera din PHP-version. För närvarande erbjuder Kepler Hosting PHP 7,2, 7,4 och den senaste PHP-versionen 8. Allt du behöver göra här är att klicka på “Ändra” och sedan välja den version du vill ha, sen trycka på spara. Våra automationssystem gör allt för dig.

 

Allmän sökväg

Den offentliga sökvägen anger den virtuella katalogen där dina filer kommer att serveras från. Detta är mer ett utvecklarvänligt verktyg, men vi har det där för alla att använda. Allt du behöver göra är att klicka på “Ändra”, ange den nya sökvägen du vill att dina filer ska visas från och sedan trycka på spara.

Starta om PHP

Ibland kan du rensa cacheminnet och starta om din PHP för att lösa de flesta problem. Detta kan hjälpa till att ta bort problem som kan leda till störningar i webbplatsanslutningen. Om du märker några serverrelaterade problem. Då löser problemet sannolikt sig genom att enbart starta om PHP.

 

Sök & ersätt

Sök & ersätt sparar mycket tid. När du migrerar en webbplats eller om du ändrar domänen kommer verktyget “Sök & ersätt” att hjälpa dig att automatiskt byta domäner, ändra webbadresser och åtgärda SSL-blandade innehållsproblem.

Allt du behöver göra är att klicka på “Ändra”, ange sökvärdet, klicka på “Ersätt” och ange ersättningsvärdet, sen bollen i rullning. Våra system skannar sedan alla databastabeller och utför en ersättning.

 

Ignorera Cache

Verktyget “Cache Ignore” är vårt senaste verktyg. Detta ger dig möjlighet att ignorera webbadresser från att cachas. Till exempel om du driver en WooCommerce-webbplats och kanske inte vill cache din kundvagn och kassasidor. Vi gjorde det här verktyget för att hålla cachningen flexibel och kraftfull.

Vårt “Cache & Ignore”-verktyg finns fortfarande i betaversion. Håll ögonen öppna för ett fullständigt blogginlägg på våra “Cache & Ignore”-verktyg och inställningar.Cache & Clear Cache

Verktyget ‘’Cache” aktiverar och inaktiverar cache på din server. Kepler Hosting cache-system ligger på serversidan.

Rensa “Cache” används för (ja, det som verktyger säger) att göra det väldigt enkelt att rensa cache helt enkelt!

Redo att prova Kepler Hosting?