NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Varför din WordPress-sida BEHÖVER snabb hosting.

Hem » Kepler Tech » Varför din WordPress-sida BEHÖVER snabb hosting.

 

Visste du att den genomsnittliga tiden av ett besök på en webbplats är 15 sekunder. Enligt Google så överger 53% av mobilanvändarna webbplatser som tar över 3 sekunder att ladda.

Japp. Det stämmer.

Kunder gillar inte att slösa tid, så du måste fånga deras uppmärksamhet direkt. Det är därför det är super viktigt att ha snabb hosting. Det betyder skillnaden mellan en kund som köper från dig, eller din konkurrent. Naturligtvis vill du inte det.

Om du driver en e-handelswebbplats och har plugin-programmet WooCommerce är det ett måste att ha supersnabb hosting. Det är där Kepler Hosting kommer in i bilden. 

Här är allt du behöver veta:

Varför behöver jag ett bra webbhotell?

När du driver din egen webbplats behöver du någonstans att lagra all information. Allt från videor till foton, till text, e-postkonton m.m. När någon besöker dina webbplatser presenteras all denna information för dem av din webbhotellleverantör.

Varför är snabb hosting viktigt?

Kom ihåg att om din webbplats inte laddas på tre sekunder, så löper du risk att förlora dina potentiella kunder. En snabb webbplats innebär mer trafik. Mer trafik innebär mer försäljning.

Inte bara det, dina kunder kommer även att se vad du har att erbjuda mycket snabbare. Hastighet är den största fördelen med snabb hosting. Men det finns många andra fördelar, som ex:

SMÅ GLITCHAR. Tekniska problem är oundvikliga, men med snabb webbhotell som Kepler är det mindre troligt att du stöter på problem.

BÄTTRE SÄKERHETSKOPIERING. Om du har en långsam webbhotellleverantör med dåligt stöd, riskerar du att förlora all information som lagras på din webbplats.

BÄTTRE SEO-RANKNING. Google älskar Google, men Google älskar också webbplatser som inte är glitchiga eller spammiga samt som ger en god kundupplevelse. Att ha en långsam webbplats kan allvarligt påverka din ranking. Sökmotorer älskar en webbplats som överensstämmer med dess professionalism. Så, om du vill se till att du rankas i sökmotorer, så måste du ha snabb hosting.

BÄTTRE SÄKERHET. När du driver en e-handel litar folk på att du skyddar deras värdefulla information. Ett snabbt och pålitligt webbhotell innebär att hackare inte kan få tag på dina kunders information.

Det finns uppskattningsvis 12-24 miljoner e-handelsbutiker över hela världen. Du kanske tänker att det är mycket konkurrens? Men alla är faktiskt inte lönsamma.

Med detta sagt blomstrar e-handelnsvärlden och enligt Statista kommer den att accelerera ännu mer kommande år.

Faktum är att det beräknas att 95% av all onlineförsäljning till 2040 kommer att ske via e-handel.

Fördelar med snabb hosting via Kepler Hosting

Hastighet är a och o när det kommer till din e-handel, men det är inte det enda som är viktigt för att driva en webbplats.

Du måste ha grunden för din webbplats på plats för att allt ska fungera smidigt.

Kepler Hosting tar hand om alla tekniska grejer angående din webbplats så att du kan fokusera på tillväxt och försäljning. Här är några fördelar med att använda Kepler Hosting:

KONSEKVENT PRESTANDA. Även om du upplever hög trafikvolym laddas din webbplats fortfarande utan problem.

SUPPORT 24/7. Har du stött på ett problem klockan 1 på morgonen? Kan du inte räkna ut något vid 21-tiden? Det är okej eftersom Kepler erbjuder support dygnet runt och kan erbjuda all support du behöver, var som helst och när som helst.

WOOCOMMERCE OPTIMERAD. Med Kepler Hosting får du de resurser du behöver, skräddarsytt för just dig.

ÖVERKOMLIGT PRIS. Du kan enkelt samla ihop kostnader när du driver en webbplats och en WooCommerce-butik. Därför har Kepler Hosting hållit sina priser överkomliga. WordPress-paketet kostar $12 och för WooCommerce $24. Det bästa är att alla funktioner du eventuellt kan behöva ingår redan i priset.

Poängen

Det finns inte två sätt att se på det. Du behöver en bra tillförlitlig och snabb webbhotellsleverantör.

Så om du vill ranka högt i sökmotorerna, ge en bra kundupplevelse och skjuta din försäljning i höjden, så hjälper Kepler Hosting dig att göra det.

Det är billigt, effektivt och pålitligt.

Kom ihåg att allt som krävs är 15 sekunder för en kund att bestämma om de vill stanna kvar på din webbplats eller inte. Så lämna de tekniska grejerna till Kepler Hosting och fokusera på att bli en stor bit av WooCommerce-tårtan.