NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Gratis WordPress Migrering på Kepler Cloud WordPress

Kepler Cloud WordPress erbjuder WordPress Migrering för både din WooCommerce och WordPress hemsida. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för att underlätta en flytt till Kepler Cloud WordPress. WordPress Migrering har aldrig varit enklare. Oavsett om du har en egen server idag eller har din sida hos en annan leverantör. Vi flyttar och hjälper dig komma igång samt att du får 3 månader gratis WordPress och WooCommerce Hosting hos oss.

 

Gör en WordPress Migrering själv

 

Vi har frågat våra utvecklare och partners i hur dom bäst flyttar en WordPress eller WooCommerce hemsida och där röstades Duplicator Pro som ett riktigt bra alternativ till det manuella med FTP och databas flytt.

Duplicator pro fungerare genom att intallera och sedna skapar du en install fil som du laddar upp på din nya server. Du kör geno installerna och dne packar upp och installera din site.

Det är precis så enkelt som det låter.

Så genomför du en migrering med Kepler Cloud WordPress migrerings tjänst Kepler Cloud WordPress erbjuder en migrerings tjänst där du helt enkelt loggar in till din portal och trycker på “Request Migration” där fyller du sedan in sFTP och Databas detaljer till din nuvarande hosting leverantör så tar vi hand om flytten. Du behöver inte lyfta ett finger. När flytten är klar kontaktar vi dig för att peka om domän namnet.

Hur funkar Kepler Cloud WordPress Migreringstjänst? Steg för steg När du loggar in på din Kepler Cloud WordPress Portal så kommer du till något som heter “Base” och här kan du sedan trycka på Migration för att skapa en WordPress Migrering request! Här får du möjlighet att skapa din första migrering!

När du trycker på “Request a migration” så kommer du till nästa steg där vi behöver lite detaljer från din nuvarande hosting leverantör. Detaljer som behövs är Serverns IP address, Användarnamn, Lösenord och Port. Skulle inte din nuvarande hosting ha dessa detaljer tillgängliga så kan du skriva till oss i supporten så hjälper vi dig att hitta rätt. Kepler Cloud WordPress använder en säker tjänst för att skicka lösenord.

När du har fyllt i detaljer för servern så är nästa steg detaljer för din WordPress sida. Så vi kan logga in och migrera. Där behöver du välja vad det är för typ av sida, är det en WooCommerce/E-handel eller Multisite? Samt detaljer till databas och WordPress inlogg.

Som sista steg bestämmer du vad sidan heter (om du redan har en installerad sida) eller om du vill att vi ska skapa en ny sida inne på ditt konto i samband med flytten. Nu är allt klart och en Migration request är skickat till vårt Team. Det som kommer hända sen är att vi tar kontakt med dig för att planera en tid då vi kan flytta sidan. Efter det så kommer vi sedan att påbörja flytten där vi håller dig uppdaterad. Så fort sidan är flyttad så kontaktar vi dig igen och hjälper dig att peka om Domännamnet. Så fort det är gjort så är migreringen klar!

Vad är WordPress WordPress är en populär open source blogg platform som också har ett CMS (content management system)

Vad är WooCommerce WooCommerce är en open source e-handel plugin för WordPress. Det är en av de mest använda E-handel plugins/lösningar med över 3 miljoner nerladdningar till dagens datum.

Vad är WordPress Webbhotell WordPress Webbhotell är en tjänst där du köper plats på en dedikerad server. En plats för din hemsida att ligga på så att folk kan besöka den.