NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Snabb hosting är viktigt och såhär kan Kepler Cloud Wodpress hjälpa dig

Hem » WordPress » Snabb hosting är viktigt och såhär kan Kepler Cloud Wodpress hjälpa dig

 

Minns du de dagarna då vi tålmodigt skulle vänta vid datorn för att webbplatser ska laddas och fortfarande vara otroliga av hela internetupplevelsen? Idag är hastigheten viktig. Att ha snabb hosting är avgörande för ditt företags framgång och ännu mer för WordPress-webbplatser.

Vi kommer att förklara de fem främsta anledningarna till varför du behöver snabb hosting för ditt företagswebbplats och hur migrering från långsam-hosting till snabb-hosting potentiellt kan rädda ditt företag.

1. Optimerad användarupplevelse.
Användarupplevelsen är utan tvekan den mest relevanta faktorn att tänka på när man diskuterar snabb hosting, så vi fortsätter pratar om det. Kunderna blir mer och mer krävande varje dag. Objektivt sett, om en besökare har en medelmåttig användarupplevelse på din webbplats, så finns det en 88% CHANS att de aldrig kommer tillbaka. Men vad skulle exakt definiera en medelmåttig upplevelse? Enligt denna statistik är det 40% chans att besökare slutar engagera sig och söker efter olika alternativ om det tar mer än TRE SEKUNDER att ladda en webbplats.

Kundfrustration är lika viktig som kundnöjdhet. När en kund har en positiv webbplatsupplevelse finns det 72% CHANS att de berättar allt om det för andra människor. Men om de hade en negativ upplevelse, klagar endast 1 AV 26 MÄNNISKOR öppet. Från denna pool av missnöjda kunder kommer 91% AV DEM att lämna för att aldrig återvända.

2. Bättre rankning av sökmotorer.
En bättre ranking på sökmotorerna innebär mer synlighet på marknaden. Google tar hänsyn till flera faktorer för att ranka din webbplats. Detta innebär följande:

  • Vitala webbkomponenter
  • Mobilvänlighet
  • Säkra anslutningar via HTTPS-protokoll
  • Laddningshastighet
  • Med flera

Hur påverkar dessa faktorer din WordPress-webbplats? Här är snabb statistik; om en webbplats laddas snabbt men bilderna tar för lång tid att ladda (eller misslyckas med att göra det) kommer 39% av BESÖKARNA att snabbt lämna webbplatsen.

3. Fler konverteringar.
Att få nya kunder att besöka din webbplats är bara det första steget. En konvertering sker när kunder utför något på din webbplats som ger ditt företag mervärde – vare sig det är att köpa en produkt, klicka på annonser, fylla i formulär eller engagera sig i ditt innehåll.

4. Högre kundlojalitet.
Kundlojalitet bör ta en stor och viktig del i ett företags marknadsföringsstrategi. Återkommande kunder är inte bara billigare än nya kunder, men de kommer också att rekommendera ditt varumärke samtidigt som de spenderar mer på din webbplats.

  • Om du förlorar en återkommande kund måste du spendera 5 till 7 gånger mer pengar för att hitta en ny som ersätter dem.
  • Befintliga kunder tenderar att köpa 50% mer än nya kunder.
  • När kunder litar på ditt varumärke är det 70% chans att de kommer att rekommendera dig till andra, plus 70% chans att sälja nya produkter och kampanjer till dem.

Men kom ihåg. Återkommande kunder är inte lojala för alltid. Enligt Brand Perfect; om en nära konkurrents webbplats laddas något snabbare (250 MILLISEKUNDER), är det mindre troligt att människor fortsätter att besöka din webbplats.

5. Förbättrad användbarhet för mobilanvändare.
Vissa webbplatser laddas snabbt över webbläsare, men det är inte helt mobilvänliga. Om din WordPress-webbplats inte laddas snabbt på smartphones kommer 39% AV DINA BESÖKARE att kopplas ur och leta efter andra alternativ. Från poolen av vuxna kunder anser 85% AV DEM att ditt företags mobilwebbplats ska vara lika bra som (om inte ens bättre än) din stationära version.

Ditt företag bör överväga snabb hosting när man hanterar mobilmarknaden, med tanke på att den har vuxit över 222% DE SENASTE ÅREN och att mer än 52% AV ALLA UPPKOPPLINGAR sker via smartphones.

Enligt Google förväntar de sig att webbplatser laddas i mindre än fem sekunder över 3G-anslutningar – och mycket snabbare på 4G-enheter.

Snabb hosting för dina WordPress-webbplatser blir ett måste för ditt företags framgång. Kepler Cloud WordPress tar snabb hosting till nästa nivå med utmärkt kundsupport dygnet runt, serverhallar i Sverige, Finland och Nederländerna och toppmodern, banbrytande teknik för att säkerställa att du aldrig förlorar några kunder igen p.g.a. långsam laddning.

Läs mer från trovärdiga källor: