NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Varför ska man välja openstack?

OpenStack har under de senaste åren blivit en alltmer populär och eftertraktad lösning inom cloud computing. Men vad är det som gör OpenStack så speciellt? Varför ska man välja OpenStack framför andra alternativ? I denna blogg kommer vi att gå igenom några av de viktigaste skälen till varför OpenStack är valet för dig som söker en kraftfull, flexibel och skalbar molnlösning.

 

1. Öppen källkod:

En av de allra största fördelarna med OpenStack är att det är baserat på öppen källkod. Detta innebär att programvaran är fritt tillgänglig för alla att använda och anpassa efter sina behov. Genom att välja OpenStack får du alltså en molnlösning som är helt oberoende av specifika leverantörer och du har full kontroll över din infrastruktur.

 

2. Flexibilitet:

OpenStack erbjuder en enastående flexibilitet när det kommer till skapandet av molnlösningar. Med hjälp av OpenStack kan du bygga ditt eget privata moln, hybridmoln eller publika moln. Detta gör att du kan anpassa din molnlösning precis efter dina behov och förutsättningar.

 

3. Skalbarhet:

OpenStack är oerhört skalbart och kan enkelt växa i takt med ditt företags behov. Du kan enkelt lägga till nya datorresurser eller ta bort dem när de inte längre behövs. Med OpenStack kan du vara säker på att din molnlösning alltid kan hantera den mängd trafik och data som ditt företag genererar.

 

4. Automatisering:

OpenStack erbjuder avancerade automatiseringsfunktioner som förenklar administrationen av ditt moln. Med hjälp av OpenStacks automation kan du automatisera hanteringen av datorresurser, nätverk och lagring. Detta sparar både tid och resurser och ger dig möjlighet att fokusera på att utveckla din verksamhet istället för att spendera tid på manuell konfiguration.

 

5. Ett starkt ekosystem:

OpenStack har ett stort och växande ekosystem av företag, organisationer och utvecklare som alla jobbar tillsammans för att förbättra och vidareutveckla plattformen. Genom att välja OpenStack blir du en del av detta globala nätverk och får tillgång till en enorm mängd kunskap och erfarenhet.

 

6. Säkerhet:

OpenStack erbjuder en hög nivå av säkerhet för ditt moln. Genom att använda avancerade säkerhetsfunktioner som brandväggar, kryptering och övervakning kan du skydda dina data mot obehörig åtkomst och dataintrång. OpenStacks sårbarhetshanteringssystem gör också att du kan hålla din molnlösning uppdaterad och skyddad mot nya hot.

Sammanfattningsvis är OpenStack det rätta valet för dig som vill ha en flexibel, skalbar och säker molnlösning. Med hjälp av dess öppna källkod och starka ekosystem kan du skapa och anpassa ditt eget moln precis som du vill ha det. Genom att välja OpenStack kan du vara säker på att du får en driftsäker och effektiv lösning för ditt företag. Så varför vänta? Välj OpenStack idag och ta ditt företag till nästa nivå i molnet!