NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Fördelar med Cloud Hosting

När man pratar om webhosting finns det många olika alternativ tillgängliga på marknaden. Bland dem är Cloud Hosting en av de populäraste. Det finns många fördelar med Cloud Hosting och vi tänkte lista dem nedan. 

 

Skalbarhet

Den största fördelen med Cloud Hosting är dess skalbarhet. På grund av att Cloud Hosting använder flera servrar som arbetar tillsammans för att hantera data, är det enkelt att öka eller minska resurserna efter de behov du har utan att behöva köpa en ny hårdvara. 

 

Obegränsad tillgänglighet

Vid användning av molnet blir din fysiska plats inte längre en begränsning. Detta gör det enkelt att komma åt filer och programvaror från exempelvis en mobiltelefon, en surfplatta eller dator vart du än befinner dig. Om en webbplats hostas på en server och den servern går ner gör även din webbplats det. Vid användning av Cloud Hosting hostas webbplatser på flera servrar vilket innebär att om en går ner kommer webbplatsen fortfarande vara uppe och kunna köras. 

 

Säkerhet

Säkerhet är en av de många fördelar med Cloud Hosting. Eftersom data lagras i molnet, kan användare enkelt skydda sin data från cyberattacker och dataförluster. När man använder Cloud Hosting funkar detta även som en säkerhetskopia av din webbplats där du enkelt kan lagra en kopia av din webbplats på flera olika servrar. 

 

Kostnadseffektivitet

En annan fördel med Cloud hosting är kostnadseffektiviteten. I traditionell hosting är användare tvungna att betala en fast summa varje månad, oavsett hur mycket resurser de använder. Men med cloud hosting betalar användare endast för de resurser som används. Detta betyder även att användare endast debiteras de resurser som används under den önskade perioden. Cloud Hosting användare betalar alltså aldrig för något som inte används. 

 

 

Tekniska fördelar med Cloud Hosting

Cloud hosting gör det möjligt för elastisk skalning. Detta innebär att du snabbt kan öka eller minska antalet tillgängliga resurser beroende på hur hög belastningen på din webbplats är. Detta görs genom att lägga till eller ta bort virtuella maskiner men även andra moln resurser automatiskt.

Med Cloud Hosting möjliggörs automatisering av konfiguration, distribution och övervakning av resurser. Orkestrering tjänster exempelvis, som Kubernetes, används för att automatisera och koordinera distributionen och hanteringen av containrar och mikrotjänster.

Cloud Hosting ger flexibel lagring. Molnet erbjuder olika typer av lagringsalternativ som exempelvis blocklagring och objektlagring. Dessa lagringsalternativ kan skalas oberoende på behov, och ger flexibilitet att hantera olika mängd av data.

 

Migrera till Cloud Hosting

Om du för närvarande använder traditionell webhosting och vill migrera till cloud hosting, klicka här eller kontakta Kepler Cloud här, så hjälper vi dig genom processen.