NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

OpenStacks Bobcat: Framtidens molnlösning!

OpenStack har just lanserat sitt senaste tillskott – ‘Bobcat’. Denna nyversion är fullmatad med innovativa funktioner som förändrar spelet inom molninfrastrukturen. Men vet du vad som gör det ännu bättre? När det kombineras med Kepler Clouds tjänster!

Kepler Cloud förstärker Bobcat

Tänk dig en kraftfull motor. Nu, tänk dig den motorn med den senaste tekniken och bästa bränslet. Det är vad Kepler Cloud tillsammans med OpenStacks Bobcat kommer att göra. Vi på Kepler Cloud har alltid varit i molnteknikens framkant, och med Bobcat kan vi erbjuda våra kunder den bästa lösningen på marknaden. Det är otorligt spännande och en implementering och uppgraderingsfas vi nu står framför för att implementera senaste versionen inom kort.

OpenStack Bobcat i ett nötskal

OpenStack har länge varit en drivkraft i världen av öppen källkods molnplattformar. Den senaste versionen, Bobcat, bygger vidare på detta arv och introducerar en mängd nya funktioner. Släppet markerar en milstolpe med över 10 476 ändringar, stöttade av bidrag från 580 medverkande. OpenStack-användarundersökningen 2023 understryker ytterligare antagandet av OpenStacks senaste versioner, med över 80% av organisationer som kör en av de senaste sex OpenStack-versionerna.

Det märkbara samarbetet mellan OpenStack och Kubernetes fortsätter att vinna mark. Över 70% av OpenStack-implementeringar över hela världen använder Kubernetes, vilket cementerar LOKI (Linux, OpenStack och Kubernetes Infrastructure) stacken som standardvalet för molninfrastruktur.

Fokus på nya funktioner

Tre nyckelfunktioner i OpenStack Bobcat förtjänar särskilt omnämnande:

  1. Manilas resurslåsfunktion: Manilas andelar och åtkomstregler får en säkerhetsuppgradering. De kan nu låsas mot radering, vilket förhindrar oavsiktliga förluster. Dessutom kan känsliga fält för åtkomstregler döljas, vilket förbättrar säkerheten.
  2. Horizons TOTP-autentiseringsstöd: Säkerhet i molnåldern är av yttersta vikt. Horizon stiger upp till utmaningen genom att introducera TOTP-autentisering. Om ett publikt molnanvändarlösenord någonsin skulle äventyras, säkerställer TOTP autentisering via en sekundär enhet, vilket dubblar skyddet.
  3. Ironics grundläggande stöd för servicenoder: Ironic tar ett steg framåt och erbjuder grundläggande stöd för servicenoder. Till skillnad från tidigare kan Ironic nu utföra operationer på aktiva noder, vilket ökar dess effektivitet och mångsidighet.

Avslutningsvis

OpenStacks Bobcat-släpp är ett bevis på samarbets- och innovationsandan i världen av öppen källkods molninfrastruktur. När gränserna för vad som är möjligt fortsätter att utvidgas, är det partnerskap som de mellan OpenStack och tjänsteleverantörer som Kepler Cloud som kommer att leda vägen.

Oavsett om du är en befintlig OpenStack-användare eller utforskar molnlösningar för första gången, kommer den kombinerade kraften av Bobcat och det tjänster som Kepler Cloud erbjuder kommer säkert att ge dig en banbrytande upplevelse. Här är till framtiden för molnberäkning!