NYHETER
Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto Kepler Clouds Infrastrukturlösning för Digital Dokumenthantering och Informationssäkerhet Skapa ett konto idag och får 1000 SEK i kredit efter aktivering! Skapa Konto OpenStacks släpper nya versionen Bobcat: Ett steg framåt inom molninfrastruktur

Vad är Cloud Hosting?

Cloud hosting är en webbhotellstjänst som använder kraften i servervirtualisering. Det säkerställer hög drifttid och snabb prestanda för webbplatser.

 

Hur fungerar Cloud?

Cloud Hosting fungerar annorlunda från ett traditionellt webbhotell. Ett traditionellt webbhotell använder vanligtvis ett centraliserat tillvägagångssätt, där en enda webbserver ger hosting för flera webbplatser.

I traditionell hosting kan en plötslig trafikökning från en angränsande webbplats sakta ner din webbplats eftersom datorkraft och lagring delas mellan traditionella hosting-användare.

Om man däremot pratar om cloud hostingtjänster använder den virtualisering som delar upp en fysisk server i flera virtuella servrar. Den använder ett nätverk av flera servrar för att kunna hosta en webbplats, vilket säkerställer bättre prestanda och stabilitet än hostingtjänster för en enda server.

Cloud Hosting är därför lämplig för webbplatser med hög trafik som e-handelsbutiker.

 

Fördelar med Cloud Hosting

Oavsett om du planerar hosting för din första webbplats eller uppgradera från en traditionell hostingplan, erbjuder Cloud Hosting många fördelar.

  • Hög tillgänglighet. När en server misslyckas kommer en annan i nätverket att fungera som en säkerhetskopia och hålla din webbplats online hela tiden.
  • Balansering av trafikbelastning. Trafikhanteringsansvaret är spritt över molnwebbservrar för att upprätthålla hög prestanda.
  • Skalbarhet. Till skillnad från traditionella hostingtjänster behöver webbplatsägare inte dela sin bandbredd, datalagring och datorkraft. Webbhotellet tillhandahåller dedikerade virtuella resurser för varje användare, vilket gör det lättare att skala sin webbplats.
  • Större säkerhet. Eftersom Cloud Hostingtjänster använder flera virtuella maskiner är det mindre benäget för att fel ska uppstå. Dessutom kan lastbalanseringsfunktionen hjälpa till att förhindra DDoS-attacker.

Läs mer om Fördelar med Cloud Hosting

 

När ska du använda Cloud Hosting lösningar

Cloud Hosting är ett bra alternativet om du behöver en stabil webbplatsprestanda men inte har den nödvändiga kompetensen eller budgeten för att underhålla din egen server.

Den distribuerade infrastrukturen hjälper dig att hantera trafiktoppar under kampanjer eller stor belastning under vissa perioder

Dessutom är det mer lämpligt för webbplatser som behöver dedikerad processorkraft, bandbredd och diskutrymme för att hantera stora data. Vissa webbplatstyper som skulle dra nytta av Cloud Hosting är företag som drar in mycket trafik eller förväntas få trafikpikar under säsonger. 

Cloud Hosting är också bra för webbplatser som kräver förstklassig säkerhet för att skydda känslig data, såsom e-handelsbutiker och sociala medienätverk.